Julkisivusaumaukset ja muut saumauspalvelut taloyhtiöille Etelä-Suomessa

Ota yhteyttä

Saumaus Laurila Oy tarjoaa saumauspalvelut taloyhtiöille Etelä-Suomen alueella. Saumaamme muun muassa ikkunat, ovet parvekkeet ja julkisivut. Lisäksi teemme julkisivumaalaukset, betonipaikkaukset ja lattioiden pinnoitukset. Saat meiltä kustannustehokasta ja laadukasta palvelua. Työskentelemme sovitussa aikataulussa, sovitulla budjetilla ja korkeatasoisella lopputuloksella.

 

Lue lisää palveluistamme ja ota yhteyttä!

Julkisivusaumaukset ja muut julkisivutyöt

Rakennuksen elementtisaumat alkavat ajan myötä kovettua ja halkeilla. Myös saumauksen tartunta heikkenee ajan myötä. Pitävä saumaus on kuitenkin edellytys sille, että rakennus säilyy suojassa kosteudelta. Saumauksen avulla vältät vesivahingot ja siirrät mittavampaa julkisivuremonttia kauemmaksi tulevaisuuteen.


Tulemme mielellämme tekemään elementtien uusintasaumauksen. Teemme uusintasaumaukset julkisivuille, parvekkeille, ikkunoille ja oville.


Tarvittaessa saat meiltä myös muut julkisivutyöt, kuten julkisivumaalaukset ja betonipaikkaukset. Tarjoamme kokonaisvaltaista palvelua, joka kattaa maalauksissa pinnan pesemisen ja tasoittamisen sekä itse maalaustyöt. Betonipaikkauksissa selvitämme vaurion syyn, jotta osaamme valita sopivan korjaustavan ja pinnoitteen.

Kysy lisätietoja

Uudis- ja korjaussaumaukset taloyhtiöiden tarpeisiin

Teemme uudis- ja korjaussaumaukset myös sisätiloissa. Saumauspalvelumme kattaa esimerkiksi silikonisaumojen ja laattasaumojen uusimisen, äänieristesaumaukset ja palokatkosaumaukset.


Teemme työt ammattitaidolla ja kestävästi. Varmistamme työn laadun käyttämällä markkinoiden parhaimpia työvälineitä ja materiaaleja. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Lattiapinnoitukset monenlaisiin tiloihin

Teemme lattiapinnoitukset kokemuksella ja ammattitaidolla myös taloyhtiöiden tarpeisiin. Käytämme pinnoitustöissä epoksia, hiertoepoksia, polyuretaania ja akryylibetonia.


Pinnoituksen avulla monenlaiset tilat, esimerkiksi sauna- ja kylpyhuonetilat sekä varastotilat ja autotallit, saavat kestävän ja helppohoitoisen pinnan. Koska pinnoitteiden värin voi valita, sopii lopputulos varmasti myös muuhun rakennuksen ilmeeseen.

Tarjoamme kustannustehokkaat saumauspalvelut taloyhtiöille Etelä-Suomen alueella.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!