Julkisivutöillä rakennus kauniiksi ja kestäväksi – palvelemme Etelä-Suomessa

Yhteystiedot

Saumaus Laurila Oy toteuttaa kaikki julkisivutyöt kokemuksella ja taidolla Etelä-Suomen alueella. Saat meiltä muun muassa julkisivusaumaukset, julkisivumaalaukset, betonin paikkaustyöt sekä ikkunoiden silikonien vaihdot ja sokkelipinnoitukset. Olemme osaava kumppani myös muihin saumauksiin ja lattioiden pinnoituksiin.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Julkisivusaneeraus kohentaa rakennuksen ulkoasua

Oikein tehty julkisivuremontti kohentaa rakennuksen ulkonäköä ja pitää sen suojassa sään vaihteluilta. Me autamme saamaan julkisivun taas alkuperäistä vastaavaan kuntoon.


Julkisivusaneerauksen palveluihimme kuuluvat muun muassa elementtien uusintasaumaukset, julkisivumaalaukset ja betonipaikkaukset. Räätälöimme palvelun sisällön tarpeidesi mukaan.


Työskentelemme vahvalla ammattitaidolla. Osaamme esimerkiksi valita oikeat materiaalit ja työmenetelmät. Saumauksemme kestävätkin katsetta ja säätä – jopa 15 vuoden ajan. Ota yhteyttä!

Yhteystiedot

Elementtien uusintasaumaukset

Saat meiltä myös elementtisaumojen uusimisen ammattitaidolla. Elementtisaumat alkavat ajan myötä kovettua ja halkeilla muun muassa auringon vaikutuksesta. Myös saumauksen tartunta heikkenee. Yhdessä nämä tekijät aiheuttavat kosteusriskin rakennukselle.


Yleensä saumaukset olisi hyvä uusia 10–15 vuoden välein. Saumausväliin vaikuttavat tehdyn työn jälki sekä esimerkiksi sääolosuhteet ja käytetty saumausmateriaali.


Ota yhteyttä ja tilaa maksuton kartoituskäynti! Ajoissa tehty uusintasaumaus on huomattavasti edullisempi vaihtoehto kuin huonon saumauksen takia syntyneiden vesivuotojen korjaus.

Julkisivumaalaukset

Vesi- ja lumisateet, tuuli sekä auringon UV-säteily kuluttavat seinien maalipintaa. Maalipinta tulisikin uusia noin 10–15 vuoden välein, jotta se suojaa rakennusta. Huoltoväliin vaikuttavat seinien materiaali ja esimerkiksi aiemmin käytetty maali.


Teemme julkisivumaalaukset huolellisesti alusta loppuun saakka. Aloitamme työn pesemällä ja tasoittamalla maalattavat pinnat. Varmistamme työn laadun ja lopputuloksen kestävyyden käyttämällä julkisivumaalaukseen soveltuvia tasoiteaineita ja maaleja.

Betonipaikkaukset

Saat meiltä myös rakennuksen betonipintojen paikkaukset. Aloitamme arvioimalla betonipinnan vaurioiden laajuuden ja syyt vaurioihin. Tämän jälkeen voimme valita sopivan pinnoitteen ja korjaustavat. Lopuksi toteutamme paikkauksen ammattitaidolla.


Ota yhteyttä ja kysy lisää! Tulemme mielellämme maksuttomalle kartoituskäynnille, jonka jälkeen saat meiltä tarjouksen urakkaasi varten.

Teemme julkisivutyöt tarkkaan valituilla työmenetelmillä ja laadukkailla materiaaleilla Etelä-Suomessa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!