Saumaukset ja tiivistykset, lattiapinnoitukset sekä julkisivutyöt yritykseltämme Etelä-Suomesta

Yhteystiedot

Saumaus Laurila Oy:ltä saat monipuolista palvelua, jonka avulla pidät kiinteistösi pinnat kosteuden ja kulutuksen kestävinä. Palvelumme kattaa saumaukset ja tiivistykset, lattiapinnoitukset ja muut pinnoitukset sekä esimerkiksi kokonaisvaltaiset julkisivusaneeraukset ja palokatkoasennukset pääosin Etelä-Suomen alueella, mutta myös muualla maassa.

 

Tutustu tarkemmin palveluihimme ja ota yhteyttä!

Julkisivutyöt ja kokonaiset julkisivusaneeraukset tarpeidesi mukaan

Saat meiltä kiinteistön julkisivua ylläpitävät huoltotyöt ja kokonaisvaltaiset julkisivuremontit. Palvelumme kattaa esimerkiksi elementtien uusintasaumaukset, julkisivumaalaukset ja betonipaikkaukset.


Teemme elementtien uusintasaumaukset julkisivuille, parvekkeille, ikkunoille ja oville. Julkisivumaalauksessa huolehdimme koko urakasta huolellisesti alusta loppuun asti: pesemme ja tasoitamme maalattavat pinnat ja lopuksi maalaamme laadukkailla maaleilla. Saat meiltä myös betonipaikkaukset. Ennen paikkausta tutkimme vaurion syyn, jotta osaamme valita sopivan korjaustavan ja pinnoitteen.

Lue lisää

Saumaukset ja tiivistykset sisä- ja ulkotiloissa

Saumausten ja tiivistysten avulla varmistamme, että eri materiaalien liitoskohdat eivät päästä läpi esimerkiksi kosteutta ja likaa. Saat meiltä sekä uudis- että korjaussaumaukset. Uudissaumauksessa huolehdimme esimerkiksi asuntojen viimeistelysaumauksista, äänieristesaumauksista ja palokatkosaumauksista. Kun saumaus on tullut käyttöikänsä päähän, eli noin 12–15 vuodessa, tulemme mielellämme uusimaan saumauksen.


Saumauspalvelumme kattaa niin sisä- kuin ulkotilojenkin saumaukset. Teemme esimerkiksi uudisrakennusten elementtisaumaukset ja vanhojen elementtisaumausten uusintasaumaukset ammattitaidolla ja laadukkaasti.

Lue lisää

Uusien ja vanhojen betonilattioiden pinnoitustyöt

Lattioiden pinnoittaminen on hyvä vaihtoehto monenlaisiin tiloihin, esimerkiksi teollisuushalleihin, toimistotiloihin, keittiöihin, pesutiloihin, saunoihin ja autotalleihin. Pinnoitamme uudet ja vanhat betonilattiat tilan käyttötarkoitukseen sopivalla pinnoitusmateriaalilla. Käytämme pinnoittamisessa epoksia, hiertoepoksia, polyuretaania ja akryylibetonia.


Pinnoitteen avulla saat kestävät ja helppohoitoiset lattiat. Pinnoittamisella voidaan myös parantaa sisäilman laatua ja tilojen viihtyisyyttä. Pinnoitteen värin voi valita useiden värien ja sävyjen joukosta.

Tarjoamme lattiapinnoitusten erityisosaamista Etelä-Suomessa ja muualla maassa. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Yhteystiedot