Pinnoitus- ja saumaustyöt rakennusliikkeille laadusta tinkimättä Etelä-Suomen alueella

Ota yhteyttä

Teemme saumaustyöt rakennusliikkeille Etelä-Suomessa. Saumaamme julkisivut ja teemme myös desibelisaumaukset ja palokatkosaumaukset. Lisäksi saat meiltä lattioiden pinnoitustyöt ammattitaidolla.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme! Tulemme mielellämme maksuttomalle kartoituskäynnille.

Julkisivusaumaukset – vaurioiden välttämiseksi

Elementtitalon julkisivun saumat kestävät korkeintaan 15–20 vuotta. Kestoon vaikuttavat sijainti, aiemman saumaustyön laatu ja käytetyt materiaalit.


Saumaus on syytä uusia ajoissa, sillä vaurioitunut saumaus päästää sadeveden läpi lämmöneristyskerrokseen ja jopa sisätiloihin asti. Pitkään jatkunut vuoto voi johtaa rakenteiden kosteusvaurioihin. Kuluneet saumaukset tekevät rakennuksesta myös kuluneen näköisen.


Avullamme saat elementtisaumat taas kuntoon. Teemme uusintasaumauksia ammattitaidolla ja laadukkailla materiaaleilla. Ota yhteyttä, niin tulemme tarkastamaan tilanteen ja annamme tarjouksen!

Yhteystiedot

Saumaukset ja tiivistykset uusiin ja saneerattaviin kohteisiin

Saat meiltä saumaukset ja tiivistykset uudis- ja korjausrakennuskohteisiin. Uudisrakennuksissa huolehdimme esimerkiksi asuntojen viimeistelysaumauksesta. Palvelumme kattaa myös äänieristesaumaukset ja palokatkosaumaukset.


Saumauksen avulla eri materiaalit saadaan liitettyä yhtenäisiksi kokonaisuuksiksi. Saumaus suojaa saumakohtia esimerkiksi vedeltä, kuumuudelta ja kylmältä. Ammattitaidolla tehdyn sauman huoltoväli on noin 12–15 vuotta. Tulemme mielellämme tekemään uusintasaumauksen tarpeen vaatiessa.


Käytämme vain markkinoiden parhaita materiaaleja ja työvälineitä. Yhdessä ammattitaitomme kanssa ne takaavat kestävän ja kauniin lopputuloksen.

  • Ennen muutostöitä kuva lattiasta

Lattiapinnoitukset monenlaisiin kohteisiin

Teemme lattiapinnoituksen monenlaisille pinnoille ja monenlaisiin tiloihin. Käytämme pinnoittamisessa epoksia, hiertoepoksia, polyuretaania ja akryylibetonia, ja valitsemme sopivan materiaalin tilan ja sen käyttötarkoituksen mukaan. Meiltä löytyy hiertoepoksin ja akryylin käyttämisessä tarvittavaa erikoisosaamista.


Pinnoituksen avulla saat kestävän ja erittäin helppohoitoisen lattian. Pinnoitus on myös ekologinen valinta ja voi auttaa rakennuksen sisäilman parantamisessa. Lisäksi voit valita pinnoitteen sävyn tarpeidesi ja toiveidesi mukaan. Kerromme mielellämme lisää – ota yhteyttä!

Teemme saumaustyöt rakennusliikkeille laadukkaasti ja kustannustehokkaasti Etelä-Suomessa. Ota yhteyttä!

Yhteystiedot