Saumaukset ja tiivistykset kokemuksella kiinteistöihin Etelä-Suomessa

Ota yhteyttä

Palvelemme kattavasti erilaisissa saumaukseen ja tiivistykseen liittyvissä tarpeissa koko Etelä-Suomen alueella. Saat meiltä käyttöösi kokemusta ja ammattitaitoa. Myös haastavat työt onnistuvat. Varmistamme erinomaisen lopputuloksen käyttämällä alan parhaita materiaaleja. Käyttämämme materiaalit ovat isosyanaateista vapaita.

 

Saat meiltä myös lattiapinnoitukset ja julkisivutyöt. Tutustu palveluihimme tarkemmin ja ota yhteyttä!

Huolellista ja kestävää työtä

Saumauksen avulla yhdistämme rakenteen eri osat toisiinsa tiiviisti ja kestävästi. Laadukkaat saumaukset ja tiivistykset estävät kosteuden pääsyn esimerkiksi rakenteisiin. Myös energiatehokkuus ja nykyaikainen talotekniikka edellyttävät rakenteilta tiiviyttä.


Teemme saumaukset ja tiivistykset aina mahdollisimman laadukkaasti – kuin itsellemme tekisimme. Tarkasti tehty työmme kestää kulutusta pitkään.

Kysy lisätietoja

Uudis- ja korjaussaumaukset kaikkiin kohteisiin

Teemme sekä uudis- että korjaussaumaukset. Uudisrakennuksissa tehtäviimme kuuluu esimerkiksi asuntojen viimeistelysaumaus. Saumaamme muun muassa märkätilat ja muut laatoitetut kohteet sekä tiskipöytien reunat. Saumauspalveluihimme kuuluvat myös äänieristesaumaukset, silikonisaumaukset ja palokatkosaumaukset.


Ammattitaidolla tehdyn saumauksen huoltoväli on noin 12–15 vuotta. Tulemme mielellämme uusimaan käyttöikänsä päähän tulleen saumauksen. Uusimme esimerkiksi silikonisaumat ja laattasaumat. Poistamme vanhan sauman ensin huolellisesti pois. Tämän jälkeen asennamme alusnauhan, pohjustamme pinnan, pursotamme saumausmassan ja tasoitamme sen. Tekemämme sauma on kaunis ja kestää kulutusta!

Myös julkisivujen saumaukset ja julkisivusaneeraukset

Palvelumme kattaa sisä- ja ulkopuolten saumaukset pieniin ja isoihin kohteisiin. Ulkotilojen saumaukset onnistuvat sään salliessa, eli kesäkaudella. Hoidamme muun muassa uudisrakennusten elementtisaumaukset, kuten julkisivujen, ovien ja ikkunoiden sekä parvekkeiden elementtisaumaukset.


Meiltä onnistuvat myös esimerkiksi vanhojen kohteiden uusintasaumaukset, elementtikorjaukset ja muurattujen seinien saumaukset. Lisäksi saat meiltä tarvittaessa kokonaisvaltaiset julkisivusaneeraukset. Tutustu tarkemmin julkisivutöihin!

Teemme saumaukset ja tiivistykset kestävästi uudis- ja korjausrakennuskohteisiin Etelä-Suomessa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!