Lattiapinnoitukset ammattitaidolla Etelä-Suomessa ja muualla Suomessa

Yhteystiedot

Saumaus Laurila Oy:ltä saat lattiapinnoitukset vankalla kokemuksella ja ammattitaidolla. Työskentelemme pääosin Etelä-Suomen alueella, mutta teemme lattiapinnoitustöitä myös muualla Suomessa. Käytämme pinnoittamisessa epoksia, hiertoepoksia, polyuretaania ja akryylibetonia. Teemme lattioistasi kestävät ja helppohoitoiset. Lattioiden pinnoittaminen hiertoepoksilla ja akryylillä vaatii erikoisosaamista, ja sitä meiltä löytyy.

 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous pinnoitukselle!

Pinnoitukset kaikenlaisiin tiloihin

Huolehdimme osaavin ottein pinnoituksesta avaimet käteen -periaatteella. Palvelumme kattaa pohjustuksen, pinnoituksen ja lattian viimeistelyn käyttövalmiiksi. Käytämme vain markkinoiden laadukkaimpia tuotteita, ja tuotteita löytyy myös vaativiin olosuhteisiin.


Voimme tehdä lattiapinnoitukset monenlaisiin tiloihin ja monenlaisille lattiapinnoille. Pinnoitamme esimerkiksi teollisuustilat, varastotilat, toimitilat, keittiöt ja märkätilat. Pinnoitteilla saadaan myös uniikki ilme esimerkiksi autotalleihin, saunatiloihin ja vaatehuoneisiin.

Kysy lisätietoja

Pinnoitteet käyttötarkoituksen mukaan

Pinnoitamme lattioita epoksimassalla, hiertoepoksilla, polyuretaanilla ja akryylilla tilan käyttötarkoituksen ja muiden ominaisuuksien mukaan. Valitsemme pohjustuksessa käytettävän pohjusteen tapauskohtaisesti.


Epoksimassasta tehty lattia soveltuu erinomaisesti kuiviin tiloihin, esimerkiksi teollisuustiloihin. Lattiasta tulee hyvin kulutusta kestävä ja se on helppo pitää puhtaana. Voit valita lattian värin RAL-värikartan väreistä.


Epoksihiertomassa puolestaan sopii tiloihin, joissa käytetään vettä, sillä lattiapinta ei ole märkänäkään liukas. Lattia kestää myös kovaa kulutusta. Epoksihiertomassalattioita tehdään esimeriksi suurkeittiöihin, pesuhalleihin, leipomoihin ja autokorjaamoihin. Voit valita lattian värin mielesi mukaan.


Akryylibetoni on nopeasti kuivuva lattiapinnoite. Pinnoitus onnistuu myös kylmissä olosuhteissa, ja lattia voidaan ottaa nopeasti käyttöön pinnoittamisen jälkeen. Akryylibetonimassalattioita käytetään esimerkiksi laitoskeittiössä. Voit valita akryylibetonilattian värin mielesi mukaan.


Polyuretaani on elastinen, kestävä ja hyvin ääntä eristävä pinnoite. Vaikka polyuretaanin alla oleva betoni halkeaisi, niin polyuretaanipinnoite kestää. Käytämme polyuretaania esimerkiksi ilmastointikonehuoneiden pinnoittamiseen.

Pinnoitukset edut

Käyttämiemme lattiapinnoitteiden avulla saat helppohoitoisen, kestävän ja ekologisen lattian. Pinnoituksen avulla myös sisäilman laatu paranee. Pinnoituksesta saa helposti myös sisustukseen ja muuhun ympäristöön sopivan, sillä värin voi valita toiveidensa mukaan.


Lattioiden pinnoittamisen lisäksi pinnoitusta voidaan käyttää seinissä. Kerromme mielellämme tarjolla olevista vaihtoehdoista – ota yhteyttä!

Yhteystiedot

Teemme lattiapinnoitukset kaikenlaisiin kohteisiin Etelä-Suomessa ja muualla Suomessa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!